Palvelut

YritysjärjestelytYrityskaupatYhtiöoikeusSitouttaminen ja palkitseminenOmistajan verotus ja juridiikkaYritysverotus ja yrityksen verosuunnitteluSopimusjuridiikkaOsakassopimusRiitojen ratkaisuTietosuojaValmennus ja muut puheenvuorotTyöoikeus

Yritysverotus ja yrityksen verosuunnittelu

Yritysverotus ja verosuunnittelu ovat kokonaisuuksia, joissa asiantuntijan käyttäminen jo suunnitteluvaiheessa on usein aikaa ja kustannuksia säästävä tapa. Kun kerrot meille tavoitteesi, me Leckléllä voimme suunnitella sujuvimman ja verotehokkaimman tavan sen saavuttamiseksi.

Verosuunnittelu on osa yritysten jokapäiväistä arkea. Verosuunnittelun tarkoituksena on ohjata yritystä ottamaan huomioon toisaalta verolainsäädännön asettamat velvoitteet myös hyödyntämään sen mahdollistamat huojennukset. Samaan liiketoiminnalliseen lopputulokseen voidaan päästä eri tekniikoilla, joiden verokustannukset voivat olla hyvin erilaisia. Verotukseen vaikuttavat lainsäädännön ohella Verohallinnon ohjeiden ja oikeuskäytännön jatkuva muuttuminen, mistä johtuen yrityksen tekemien toimenpiteiden veroseuraamukset eivät aina ole itsestäänselviä.

Leckléllä olemme ajan tasalla yritysverotukseen liittyvistä muutoksista, ja pyrimme takaamaan asiakkaillemme parhaan liiketaloudellisen kokonaisedun. Tarvittaessa varmistamme Verohallinnolta etukäteen ennakkoratkaisuhakemusten avulla, miten verotus tullaan toimittamaan.

Tarkoituksenmukainen verosuunnittelu tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo parhaassa tapauksessa kilpailuetua. Lecklé on tukenasi suunnittelemassa ja toteuttamassa liiketoimintaasi tukevaa verotusta yhtiöoikeudellista ja kirjanpidollista näkökulmaa unohtamatta.

Lue lisää muista lakipalveluistamme tai ota suoraan yhteyttä lakimiehiimme.

Avustamme asiakkaitamme muun muassa seuraavasti:

 

Yrityksen verotus ja verosuunnittelu|
Omistus- ja yritysjärjestelyt|
Ennakkoratkaisuhakemukset|
Poikkeuslupahakemukset|
Sitouttaminen ja palkitseminen|
Veroilmoituksissa avustaminen|
Verotarkastuksissa avustaminen|
Oikaisuvaatimukset ja vastineet