Palvelut

YritysjärjestelytYrityskaupatYhtiöoikeusSitouttaminen ja palkitseminenOmistajan verotus ja juridiikkaYritysverotus ja yrityksen verosuunnitteluSopimusjuridiikkaOsakassopimusRiitojen ratkaisuTietosuojaValmennus ja muut puheenvuorotTyöoikeus

Valmennus ja muut puheenvuorot

Meillä esimiesvalmennus ja avainhenkilöiden kehittäminen perustuvat valmentavan johtamisen näkökulmaan. Uskomme menestyvän esimiestyön pohjautuvan kokonaisvaltaiseen ihmisten johtamiseen, jossa vahvuuksien hyödyntäminen on keskiössä. 

Avoimen ja rehellisen ilmapiirin rakentaminen, tavoitteellisuus ja johtamisen esimerkillisyys ovat asioita, joita korostamme valmennuksemme sisällössä.  Haluamme valmennuksissamme lähestyä asioita konkreettisesti, osallistamalla sekä erityisesti rakentamalla motivoivan ja rennon valmennusilmapiirin. Painotamme ihmisten yksilöllisten ominaisuuksien kehittämistä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja systemaattisuutta.

Motivaatiopuheenvuorojemme tavoitteena on sparrata yritysten johtoa, henkilöstöä tai asiakkaita innostavalla ja konkreettisilla puheenvuoroilla.

 

Lue lisää muista palveluistamme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme.

Esimiesvalmennus|
Motivointiluennot|
Avainhenkilöiden kehittäminen|
Johtaminen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin