Palvelut

YritysjärjestelytYrityskaupatYhtiöoikeusSitouttaminen ja palkitseminenOmistajan verotus ja juridiikkaYritysverotus ja yrityksen verosuunnitteluSopimusjuridiikkaOsakassopimusRiitojen ratkaisuTietosuojaValmennus ja muut puheenvuorotTyöoikeus

Sitouttaminen ja palkitseminen

Henkilöstön sitouttamistavoista ja palkitsemisjärjestelmistä on viime aikoina riittänyt paljon keskustelua ja näkemyksiä sekä erilaisia toteuttamismalleja. Sitouttaminen ja palkitseminen tulee arvioida aina tapauskohtaisesti huomioiden muun muassa yrityksen tilanne ja tavoitteet, sitoutettavien määrä ja ominaisuudet sekä omistajastrategia. Vaihtoehtoja palkistemisjärjestelmään on monia ja usein yrityksille tarjotaan ratkaisuksi palveluita, joita palveluntarjoajalla on omassa salkussaan kaupan. Ymmärrystä on syytä hakea laajemmin ja arvioida eri työkalujen soveltuvuutta omiin tarkoitusperiin.

Vaihtoehtoja on muun muassa lisäeläkkeistä erilajisiin osakkeisiin ja optiojärjestelyistä henkilöstörahastoihin. Valinnassa tulee vaikuttaa erityisesti yrityksen omat tavoitetilat, joihin ryhdytään kartoittamaan sopivia vaihtoehtoja toisistaan poikkeavine ominaispiirteineen.

Lue lisää muista lakipalveluistamme tai ota suoraan yhteyttä lakimiehiimme.

 

Avustamme asiakkaitamme muun muassa seuraavasti:

Suunittelutyö ja avustaminen palkitsemisjärjestelmän valintatyössä|
Yhtiö- ja sopimusoikeudellinen toteuttaminen