Lecklé kasvaa! Haemme tuloveroasiantuntijaa

07.05.2020|
Takaisin listaukseen


Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä tuloveroasiantuntijaa

Tavoitteenamme on uudistaa toimialaa ja murtaa perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistaa kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. omistajien juridiikka, yritys- ja kiinteistökaupat, rakennejärjestelyt, yhtiöoikeus ja sitouttaminen.

Pääasiallinen toimipaikkasi voi elämäntilanteesi mukaan sijaita Tampereella, Seinäjoella tai Jyväskylässä. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta. Työhön sisältyy toimeksiantojen hoitamisen lisäksi muun muassa asiakassuhteiden hoitamista ja asiakashankintaa sekä muutoin osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Työn tarkempi sisältö määräytyy taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta
• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (OTK, OTM, KTM);
• Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta;
• Vähintään kolmen vuoden kokemusta tuloveroasiantuntijan tehtävistä verohallinnosta, asianajo-, laki-, tai tilintarkastustoimistosta tai muusta vastaavasta asiantuntijaorganisaatiosta;
• Tuloverotuksen lisäksi yhtiöoikeudellisesta osaamista;
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.5.2020 osoitteeseen rekry@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat

Arja Lehto, 040 709 2833, arja.lehto@leckle.fi,
Jouni Sivunen, 040 714 5595, jouni.sivunen@leckle.fi