Lecklén tiimiin valtakunnan kärkipään osaamista

31.03.2020|
Takaisin listaukseen

Arja Lehto liittyy Lecklén tiimiin ja tuo mukanaan asiakkaidemme käyttöön valtavan määrän huippuosaamista.

Arjalla on yli 15 vuotta pitkä veroasiantuntijakokemus. Arja on aloittanut veroasiantuntijauransa vuonna 2003 Verohallinnosta, josta hän siirtyi vuonna 2006 Big Four-yhtiöön, jossa hän työskenteli paitsi verotuksen myös yhtiö-, perhe- ja perintöoikeuteen sekä kirjanpitoon liittyvien kysymysten äärellä.

Arja Lehto: ”Huhtikuusta 2020 lähtien uusi kotini työmielessä on Lecklé. Mahtavaa saada ympärilleen tuttuja kasvoja ja pohjalaisen mielenlaadun ymmärtäviä kollegoja! Pyrin olemaan asiantuntija, joka auttaa omalla ja tiimin osaamisella asiakasta pääsemään parhaaseen lopputulokseen suoraviivaisesti ilman turhia koukeroita”.

Juho Wallenberg: "Arja tuo huipputiimiimme verotuksen syväosaamista. Arjan vahvuus on erityisesti yritysjärjestelyissä, joissa hän osaa yhdistellä kaikki palaset kohdilleen niin kirjanpidon, verotuksen kuin yhtiöoikeuden näkökulmasta. Arjan saaminen joukkueeseemme kasvattaa myös osaamistamme vaativissa tulovero- ja kirjanpitokysymyksissä. Arja on helposti lähestyttävä ja käytännönläheinen huippuasiantuntija".