Lecklé hakee OTM tai KTM -opiskelijaa harjoitteluun

30.11.2019|
Takaisin listaukseen

Uudistamme toimialaa ja murramme perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen. Toimipaikkamme sijaitsevat tällä hetkellä Tampereella, Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistavat kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. omistajien juridiikka, yritys- ja kiinteistökaupat, rakennejärjestelyt, yhtiöoikeus, sopimusjuridiikka, sitouttaminen ja työoikeus.

Haemme tiimiimme opintojensa loppusuoralla olevaa OTM tai KTM opiskelijaa 3-6 kuukauden palkalliseen harjoitteluun. Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Seinäjoella tai Jyväskylässä. Työhön sisältyy muun muassa avustaminen toimeksiantojen hoitamisessa, kuten dokumenttien ja muistioiden laadinta, selvitystyö ja yhteydenpito asiakkaisiin ja viranomaisiin. Työn tarkempi sisältö määräytyy taustasi ja kokemuksesi mukaan. Harjoittelu alkaa erikseen sovittavalla tavalla helmi-maaliskuussa 2020.

Odotamme sinulta
• oikeustieteen ja/tai laskentatoimen opintoja;
• Office -työkalujen sujuvaa käyttöä;
• Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 11.12.2019 osoitteeseen info@leckle.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Kurvinen 040 352 8382, tero.kurvinen@leckle.fi