Lecklé kasvaa! Haemme liikejuridiikkaan erikoistunutta juristia

23.10.2019|
Takaisin listaukseen

Lecklé kasvaa! Haemme liikejuridiikkaan erikoistunutta juristia

Uudistamme toimialaa ja murramme perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen. Toimipaikkamme sijaitsevat tällä hetkellä Tampereella, Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistavat kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. omistajien juridiikka, yritys- ja kiinteistökaupat, rakennejärjestelyt, yhtiöoikeus, sopimusjuridiikka, sitouttaminen ja työoikeus.

Haemme tiimiimme liikejuridiikkaan erikoistunutta juristia. Pääasiallinen toimipaikkasi voi elämäntilanteesi mukaan sijaita Tampereella, Seinäjoella tai Jyväskylässä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työhön sisältyy toimeksiantojen hoitamisen lisäksi muun muassa asiakassuhteiden hoitamista ja asiakashankintaa sekä muutoin osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Työn tarkempi sisältö määräytyy taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta
• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (OTK, OTM);
• Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta;
• Yli kolmen vuoden kokemusta liikejuridiikasta;
• Kokemus riitojen ratkaisusta ja työoikeudesta katsotaan eduksi;
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.11.2019 osoitteeseen jouni.sivunen@leckle.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Sivunen 040 714 5595, jouni.sivunen@leckle.fi