Lecklé kasvaa! Haemme kiinteistö- ja yrityskauppoihin erikoistunutta juristia

29.01.2020|
Takaisin listaukseen

Lecklé kasvaa! Haemme kiinteistö- ja yrityskauppoihin erikoistunutta juristia

Uudistamme toimialaa ja murramme perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen. Toimipaikkamme sijaitsevat tällä hetkellä Tampereella, Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistavat kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. omistajien juridiikka, yritys- ja kiinteistötransaktiot, rakennejärjestelyt, yhtiöoikeus, sopimusjuridiikka, sitouttaminen ja työoikeus.

Haemme tiimiimme transaktiojuristia

Pääasiallinen toimipaikkasi voi elämäntilanteesi mukaan sijaita Tampereella, Seinäjoella, Jyväskylässä tai Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työhön sisältyy toimeksiantojen hoitamisen ja johtamisen lisäksi muun muassa osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Odotamme sinulta
· Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (OTK, OTM);
· Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta;
· Kokemusta sekä kiinteistö- että yritystransaktioista;
· Muu kokemus yhtiöoikeudesta ja muusta juridiikasta katsotaan eduksi;  ja
· Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työkokemus yhtiöoikeudesta ja muusta juridiikasta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.02.2020 osoitteeseen info@leckle.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Sivunen 040 714 5595, jouni.sivunen@leckle.fi