Lecklé ja SJK jatkavat yhteistyössä

21.2.2019|
Takaisin listaukseen

Lecklé jatkaa SJK:n yhteistyö- ja toimittajakumppanina myös kaudella 2019. Yhteistyöhön liittyy avustaminen  SJK -konsernin lakiasioissa.

Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivunen: "Olemme tehneet aktiivista yhteistyötä eri urheiluorganisaatioiden kanssa. SJK on hieno ammattilaisseura ja osaltaan yksi Seinäjoen talousalueen seuratuimmista asioista. Valtakunnallisellakin tasolla SJK on yksi kiinnostavimmista urheiluseuroista. Olemme innolla SJK:n matkassa mukana".  

SJK -konserniin kuuluu Seinäjoki Jalkapallokerho Oy - SJK:n lisäksi Oma SP Stadionille ja Wallsport Areenalle palveluita tuottava W-Media & Management Oy, hyvinvointipalveluita tuottava DBC Seinäjoki sekä kiinteistövarallisuutta hallinnoiva Botnia Real Estate Oy Advisor Oy. Lisäksi SJK:n alla on Akatemia, jonka tavoitteena on tuottaa pelaajia veikkausliigajoukkueeseen. Akatemia tukee merkittävästi myös nuorten huippu-urheilijoiden kehittämistä.  SJK -konsernin liikevaihto on n. 7 me ja se työllistää noin 70 henkilöä.

Lecklé on liikejuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto, jonka asiakkaita ovat erityisesti PK -yritykset ja niiden omistajat.

Lisätietoa antaa:

Lecklé: toimitusjohtaja Jouni Sivunen: 040 714 5595

SJK: talousjohtaja Heikki Leppänen: 040 162 5696