Lecklé ja Lexalvia yhteistyöhön

26.11.2018|
Takaisin listaukseen

Lecklé ja Lexalvia Oy ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka myötä Lexalvia Oy:n varatuomari Hanna Huhtala (OTM, KTM) tuo nimettynä henkilönä Lecklén ja sen asiakkaiden käyttöön erityisesti arvonlisäverotuksen vahvaa osaamista. Huhtalalla on yli 15 vuoden työkokemus vero- ja liikejuridiikasta erilaisten yritysten ja yhteisöjen parissa. Arvonlisäverotuksen lisäksi Huhtala omaa vahvan kiinteistö- ja rakennustoimialan kokemusperäisen osaamisen. Huhtala on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Viimeiset 10 vuotta hän on asunut Tampereella.

Lexalvia Oy on verotukseen ja liikejuridiikkaan liittyviä palveluita tarjoava yhtiö, joka toiminnassaan pyrkii käytännönläheiseen ja yksinkertaistavaan lähestymistapaan. Lexalvia Oy on erikoistunut erityisesti arvonlisäverotukseen liittyvien konsultointi- ja koulutuspalveluiden tarjoamiseen.

Lecklé on liikejuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto, jonka tarkoituksena on luoda laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan ja omistajastrategian tueksi sekä osaltaan mahdollistamaan tavoitetilojen saavuttamista.

Lecklén osaaminen nivoutuu liikejuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Toimintamallina on asioiden ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Lecklén keskeiset toimialueet ovat Pirkanmaa, pääkaupunkiseutu ja Etelä-Pohjanmaa, jossa ovat myös yrityksen juuret.

www.leckle.fi