Lecklé mukana avustamassa kiinteistöjä koskevissa hankkeissa Vaasassa ja Seinäjoella

07.08.2020|
Takaisin listaukseen

Lääkäriasema, Vaasa
Lecklé oli keväällä avustamassa rakennuttajaa sopimusjuridiikassa koskien järjestelyä, jossa sovittiin FinCap Kiinteistökehitys Oy:n toteuttamasta lääkärikeskuksen rakennuttamisesta Vaasan keskustaan. Toimitila tulee olemaan kuusikerroksinen ja kooltaan noin 4200 m2. Kohteesta on sovittu pitkäaikainen vuokrasopimus Mehiläisen kanssa.

Liikuntahalli, Seinäjoki
Lecklé oli keväällä avustamassa KKOY Liikuntahalli Jouppilaa ja sen omistajia sopimus- ja yhtiöoikeudessa OmaSp Stadionin viereen rakennettavaan kaksikerroksiseen ja 2.300 m2 liikuntahalliin liittyen. Kaksikerroksinen liikuntahalli palvelee valmistuessaan Crossfit Seinäjoen, ryhmä- ja äitiysliikuntapalveluita tuottavan T2M Seinäjoen sekä pyöräilyn huolto- ja erikoisliike Cyclin liiketoimintaa. Halliin tulee lisäksi kokous- ja kehonhuoltotiloja.

Elokuvateatteri, Seinäjoki
Lecklé on saanut olla mukana avustamassa sopimusjuridiikassa koskien järjestelyä, jossa Seinäjoen keskustaan rakennetaan Biorexin omistukseen ja käyttöön elokuvateatterirakennus. Uuteen elokuvateatteriin tulee yhteensä kuusi salia. Neliöitä teatteriin tulee noin 2000.

Lisätietoa antaa:

Jouni Sivunen, 040 7214 5595 (case Lääkäriasema ja Elokuvateatteri)
Arja Lehto, 040 7092833 (case Liikuntahalli)